123 Main Street, New York, NY 10001

Kundservice

En leverantör av hyvlade & ytbehandlade trävaror

Gapro har många års erfarenhet av att förädla trävaror till kvantitativa interiöra träprodukter. Med kunskapen och verktygen till att producera lister, paneler och trägolv, tar vi steget vidare och producerar nu även trävaror för utomhusanvändning. Gapro – AB Willwood vill vara en trygg och pålitlig leverantör till den nordiska byggmaterialhandeln.

 

Svensk produktion för nordiska krav

När ni köper en av Gapro producerad produkt kan ni vara säkra på att den är ansvarsfullt tillverkad, med hänsyn tagen till råvara, produktion och inte minst att slutkunden ska känna sig trygga med att få en välarbetad och miljövänlig produkt i sitt hem.

 

Egen fabrik

All produktion sker i vår fabrik i Kallinge. Våra trävaror är noggrant utvalda för att säkerställa en hög kvalitet och effektiv produktion, men också för att tillverkningen ska ske i en god arbetsmiljö. Restprodukterna tas tillvara och omvandlas till värme och energiprodukter.

 

Eget sliperi

Med eget sliperi tillser vi att vi alltid har de bästa verktygen för produktionen. Eget sliperi innebär även kort ledtid för att få fram nya profiler.